Здетонує з Лісової чи деінде?

У Києві, на ринку “Лісовий”, один військовий пенсіонер, викладач зробив зауваження продавцю за те, що той ображає жінку. Продавцем виявився молодик однієї з кавказьких національностей, котрий швидко закликав групу своїх друзів. Користуючись відволіканням уваги літнього чоловіка криком і словесною перепалкою продавець наніс підступний удар пенсіонеру коли той його не бачив та не мав шансу вчасно зреагувати.

 

Внаслідок удару 64-річний викладач впав з поламаним носом та струсом мозку. “Сміливий” нападник втік, а присутня охорона ринку ніяк не відреагувала.

Обурена громадськість прийшла на ринок з метою наказати зухвалого продавця, але його не було на місці. Тому патріотично налаштовані українці зламали ролети кіоску і порозкидали товар що був всередині.

Але як відомо очільник карального органу Авакян неукраїнець і також є представником однієї з національностей Кавказу. Він одразу наказав своїм відмороженим нелюдам захистити майно продавця ринку та майно його друзів-співучасників злочину.

Нинішні загони поліції це повні аморальні істоти, які не розуміють, що захищати треба українців, а не злочинців. Адже в кожного з них напевно є бабусі, дідусі, батьки, сестри чи дружини. І всі вони можуть стати жертвами нападів з боку неконтрольованих зухвалих кавказців.

Каральні загони поліції жорстоко побили патріотично налаштованих громадян та затримали 34 людей. Близько 10 з них взагалі не мали жодного відношення до інциденту – це були випадкові перехожі чи охоронці ринку, яких хапали і били тільки за наявність камуфляжного одягу.

Влада – 95% керівників всіх міністерств та відомств – неукраїнці за національністю. Вони ненавидять та зневажають простих громадян, звичайних українців. Діюча влада, а це вичерпний перелік прізвищ, не просто краде гроші чи сировину з українських надр. Влада свідомо та цілеспрямовано погіршує умови життя простим громадянам, створює умови для продажу неякісних та захімічених продуктів харчування, відсутності доступних та  кваліфікованих медичних послуг, наші громадяни з мізерними заробітками не в змозі оплатити оздоровчо-рекреаційні послуги та відновлюючого відпочинку, проживаючи в Україні люди знаходяться в постійному стресі та в пригніченому стані. Це і є першопричиною короткої тривалості життя. Тому влада краде не просто гроші – вони крадуть наші з вами здоров’я та час самого життя.

Усвідомлюючи це, мерзотні створіння, що підступним шляхом зайняли керуючи посади, намагаються пригнітити будь-який прояв Волі українського народу. Вони нас, і ненавидять, і одночасно бояться справедливого повстання. Тому на спробу людей навести порядок Авакян зреагував миттєво – загони поліції жорстоко придушили прояв громадської свідомості та патріотизму.

 

 

Такі схожі ситуації будуть проявлятися іще не раз і не два. Багато іноземців з кавказьких чи азіатських країн з крайньою неповагою та зневагою ставляться до простих українців. Між собою вони принизливо називають нас “лохам” та “терпілами”. До українців-чоловіків відносяться, як до свійських тварин, а до наших жінок та дівчат ставляться, як до проституток яких можна безкарно бити, зневажати та плюндрувати.

Такі іноземці ніколи відкрито не виступають, завжди маскують свої справжні наміри, вони нещирі, вміють грати на публіку, а діють підло. Поодинці вони пересуваються потупленим поглядом в низ, зухвалі – тільки великою гурбою. “Сміливість” та гонор проявляють коли їх багато або коли він очевидно фізично сильніше (сильніше одинокого пенсіонера, жінки чи дівчини). З ними треба бути дуже обережними тому, що багато хто з них озброєний ножами або вогнепальною зброєю. Такі поняття, як благородство та шляхетність їм не відомі.

Коли ж патріоти вимагають справедливості, то антиукраїнська влада жорстко придушує такі спроби, а достойним синам українського народу нав’язує тавро ксенофобів, расистів і нацистів.

Поки керівництво МВС торгується за розмір хабаря, злочинець під вартою.
Ним виявився громадянин Грузії, 1994 року народження.

Наразі, тільки через набутий розголос несправедливості, цього продавця затримали. Але ганебне керівництво МВС завжди діє цинічно – почнуть затягувати слідство, тягнути час, друзям-співучасникам злочинця слідчий запропонує за купку доларів перекваліфікувати справу з кримінальної у адміністративне правопорушення і за символічний штраф злочинця випустять. До постраждалого пенсіонера-викладача у ввечері приїдуть співплемінники продавця та запропонують йому вибір – “Або він забирає заяву, або вони не гарантують безпеку його дітям чи онукам!” – в такому випадку поліція захистити наших громадян не здатна. А хлопцям які поламали кіоск чинна влада впаяє терміни ув’язнення якомога більші… От вам і все правосуддя та правоохоронна система…

Скільки це ще буде тривати? Не знаю…

Нам вже давно пора об’єднуватись адже нелюди при владі нас тиснуть бо ми розпорошені, розрізнені…

Тільки об’єднуючись, тільки чітко усвідомлюючи свої дії! Тільки так є шанс перемогти!

One thought on “Здетонує з Лісової чи деінде?

  • 29.05.2018 at 05:18
    Permalink

    Дуже правдива стаття, погоджуюся з кожним словом автора.

    Reply

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *