Міста України відмовляються виконувати рішення Уряду про локдаун вихідного дня.

На чергове неадекватне рішення Уряду про введення локдауну, так званого, вихідного дня, відреагували вже частина міст нашої держави. Міська влада таких міст, як Львів, Черкаси, Слов’янськ, Рівне, Одеса відмовились виконувати антинародне рішення Кабміну.

На це прем’єр-міністр України Денис Шмигаль заявив, що у міських голів немає таких повноважень. Більше того чиновники готові вживати репресивні заходи проти власного народу. Так громадянин Аваков А.Б., котрий поки що працює на посаді міністра внутрішніх справ запевнив, що біля великих торгових об’єктів чергуватимуть представники поліції.

One thought on “Міста України відмовляються виконувати рішення Уряду про локдаун вихідного дня.

  • 16.12.2020 at 00:46
    Permalink

    Попри те, що в Одеській області карантин підтримала облрада, у самій Одесі виконувати постанову уряду не збираються. У міськраді кажуть, що в Одесі продовжать діяти обмеження помаранчевої зони. Жодних додаткових обмежень щодо карантину вихідного дня міська та обласна комісії ТЕБ і НС не схвалювала. Тому на території міста продовжують діяти обмеження помаранчевої зони, які комісія ухвалила 15 жовтня , – розповів секретар оперативного штабу Одеської міськради з питань ліквідації наслідків НС Олександр Тиховський. У Тернополі карантину вихідного дня дотримуватися не будуть. Про це повідомив міський голова Сергій Надал. За його словами, ресторани і кафе можуть працювати, але до 22-ї години та з дотриманням карантинних вимог: Це, на думку медиків, не суттєво вплине на зменшення захворюваності. Якщо такі обмеження ввести – це просто знищить економіку міста, оскільки більшість суб’єктів господарювання перестануть працювати .

    Reply

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *