У ЄС зникає толерантність коли мова йде про український кругляк

У ЄС заявили, що необхідно спільно використовувати українські Карпати і наполягають на відміні мораторію України на експорт кругляка.

Днями ця організація виступила з заявою де намагалась виправдати свою ганебну поведінку. Зокрема у заяві ЄС йдеться про наступне:

Представництво ЄС хотіло б запевнити українців, що ми поділяємо ваше бажання захистити природне довкілля України… Якщо Україна захоче інтенсивніше захищати свої ліси – зокрема, унікальну біосферу Карпатських гір – в цих зусиллях ЄС підтримає її“.

Видно, що в керівництві ЄС маразм косить ряди так само, як і у наших тварюк при владі. Це те саме, що говорити – “Ми підтримаємо ваше бажання зберегти ліси, але давайте рубайте і везіть до нас.”

Схожа ситуація, як ЄС допомагає Україні протидіяти корупції – постійно говорять про підтримку у боротьбі з корупцією, але українські корупціонери систематично продовжують вкладати брудні гроші у банки ЄС.

В тій же заяві говорилось і таке: “ЄС виступає проти нинішньої заборони на експорт лісу-кругляка, вказуючи, що це є обмеженням вільної торгівлі і суперечить міжнародним зобов’язанням України в рамках Світової організації торгівлі та Угоди про асоціацію між Україною та ЄС.” – Від тієї асоціації українців вже нудить давно. Що є, що не має – жодної різниці! Балачками про, так званий, “безвіз” тільки примушують українців йти на невигідні умови по економічних та кредитних питаннях. В той час коли нам українцям залишають візовий режим, п’яти острівним республікам Океанії відміняють візи!

Але і це ще не все! Падлюки у ЄС зовсім втратили відчуття безкарності і, хоч у завуальованій формі, але дуже чітко дають зрозуміти про “договорняк” з нашими продажними чиновниками – “Ми працювали з українськими органами влади для пошуку рішення проблеми, що буде чесним балансом між, з одного боку, справедливим і рівним доступом до природних ресурсів, стимулюванням торгівлі, інвестицій та економічного розвитку – і, з іншого боку, захисту цінних і унікальних природних ресурсів України

Про який “чесний баланс” вони шепочуть!? Українську землю та українців грабували, продовжують грабувати та й ще останнє хочуть вкрасти! Обдурити та вкрасти! А їхнє тлумачення про “справедливий та рівний доступ до природних ресурсів” напряму суперечить статті 13 Конституції України про належність всіх ресурсів виключно українському народові!

ramdisk-crop_161773681_wbavs2s_cut-photo-ru

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *