НБУ захищає інтереси приватних банків

За словами голови НБУ В.Гонтарєвої потрібно поліпшити кредитування приватних банків. І це на фоні зубожіння населення в усій країні.

22

Схоже, що керівництво Національного банку України більше переймається проблемами “роздирибанити” бюджетні кошти та отриманням нових кредитів від ЄС та МВФ, а ніж подбати про власних громадян.

9 червня 2016 року, на прес-конференції В.Гонтарєва заявила наступну чуш: ” … НБУ наполягає на необхідності прийняття ряду законів. Це закон про добровільну фінансову реструктуризацію, закон про валютну іпотеку, закони, що посилюють права кредиторів. Це сприятиме відновленню повноцінного кредитування банків, дозволить мінімізувати втрати банків і завершити перезавантаження фінансової системи…”

Скільки ще “слуги народу” продовжуватимуть красти гроші та “покращувати” життя простим українцям? Від їх чергового “перзавантаження фінансової сістеми” люди в Україні все більше і більше біднішають. А Національний банк замість того щоб рятувати націю, яку представляє, навпаки лобіює інтереси іноземних приватних банків. І коли це скінчиться?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *