“Brexit – Yes!” – шанс українському народові

Hannans_article_cut-photo.ruВелика Британія має вийти зі складу Європейського Союзу. Таким стали результати історичному рефередуму 23 червня 2016 році. Про це заявили 52 % громадян, з тих, які взяли учать у голосуванні.

Лідер Партії незалежності Об’єднанного Королівства Найджел Фарадж (партії, що агітувала за вихід Британії з ЄС), заявив – ” Цей вибір став перемогою простих порядних людей!”

Не зважаючи на проведення величезної агітаційної кампаніі за залишення Британії в ЄС, залучення значних ресурсів та принесення на вівтар “сакальної жертви” громадяни Британії не дали себе обдурити та проголосували, як вільні люди! Проте у Брюселі та у самому Лондоні такого результату не очікували. З цього приводу євробюрократи та чиновники виглядають розгубленими та роздратованими.

В столиці Бельгії відбулась екстрена сесія Європейського парламенту на якій було прийнято резолюцію в якій зазначається наступне: “Європарламент приймає до відома волевиявлення підданих Великої Британії вийти з ЄС. Бажання народу має цілком і повністю виконуватись, починаючи з негайної активізації статті 50, Договору про Європейський Союз”. Європарламент утвердив запуск процедури виходу Британії з ЄС. За це проголосувало більшість депутатів: “за” – 395; “проти” – 200.

Дональд Туск, голова Європейської Ради, заявив, що “… Європа готова розпочати процедуру виходу Великої Британії з ЄС. Але для цього нам необхідно отримати офіційне повідомлення уряду країни.”

Голова Єврокомісії Жан-Клод Юнкер пригрозив Великобританії, що дороги назад не буде.

Євробюрократія цинічно бреше, що жодних офіційних або неформальних переговорів про вихід Британії з ЄС поки що не буде. А тим часом, перед сесією Європарламенту у вівторок відбулось збіговисько Девіда Камерона з президентом Європейської Ради Дональдом Туском та президентом Єврокомісії Жан-Клодом Юнкером. Далі, під виглядом робочої вечері у вівторок, 28 червня, Д. Камерон, ніби не має з ким поїсти, зустрівся з лідерами ЄС. Можна сміливо припускати, що за неформальною пиятикою західно-європейські політикани будуть обговорювати не тільки вихід збірної Англії з Євро-2016, але й вихід Британії з самого ЄС.
noeu

 

Також в Брюселі відбулись політичні дебати з приводу результатів референдуму. Лідер Партії незалежності Об’єднанного Королівства Найджел Фарадж у своїй промові сказав –  “Європейський парламент як політичний проект вже у минулому!”. Ще пан Фарадж зазначив, що ніхто з депутатів Європарламенту ніколи не зробив нічого корисного у  своєму житті, а також не створили жодного робочого місця”.

Єдине до чого спромоглися політичні опоненти пана Фараджа, так це звинуватити його у використанні “нацистської пропаганди”.

brexit-cost

За публікаціями ряду західно-європейських ЗМІ, цілком можливе виникнення хаосу серед країн Союзу, що сприятиме розпаду ЄС. В Австрії патріотичні сили вже закликають провести власний референдум. У Словаччині партія, яка виступає проти ввезення в країну мігрантів, заявляє, що громадяни країни мають право на свою власну, незалежну позицію. Громадяни Данії також висловлюються, що їм варто переглянути рівень відносин з ЄС.

В Україні грантоїди та політичні проститутки, що агітують до вступу в ЄС також перелякані та розгублені. Основу їхніх побоювань становить страх, що з розвалом ЄС припинеться й величезне фінансування їхньої ганебної діяльності. Частина європейських фондів та неурядових організацій припинить фінансування та підтримку численних програм спрямованих на розвиток, так званої “демократії” та на побудову, так званого, “громадського суспільства” в Україні.

Не зважаючи на продажність та аморальність, українським політикам, як тупим хитрим істотам, притаманна деяка кмітливість. Вони відчувають небезпеку від історичного референдуму і будуть намагатись зменшити свої втрати.

Зокрема, деякі з них тепер визнають Євросоюз, таким, що є слабшим ніж здавалось досі, що він отримав новий потужний удар. Зростає ризик проведення референдумів в інших країнах, котрі не задоволені діяльністю ЄС. А патріотів України, які розповідатимуть правду про недоцільність вступу країни до ЄС, єврогрантоїди вже встигли охрестити “проросійськими пропагандистами”.

В супереч усьому історичний референдум в Великій Британії може нарешті пробити зазобмованість частини українців щодо вступу в ЄС.

Стає зрозумілим недоцільність, так званої евроінтегаційної політики держави, коли з самого ЄС виходить одна з найбагатших країн світу. Цілий політичний напрямок, як “євроінтергація” стає повною фікцією, а Європейський Союз, м’яко кажучи не існуватиме вічно. Це повинно здетонувати процес скорочення численних посад заступників з євроітеграційних напрямків в багатьох державних установах, що в свою чергу дозволить уряду припинити фінансування безперспективного та непотрібного напрямку, як “євроінтергація”.

Українцям, будуючи власну державу, варто розраховувати виключно на власні сили! Нам не потрібно дивитись, а ні на Захід, а ні на Схід! Вже давно пора припинити оглядатись на тих хто нами маніпулює!

Український народ є одним з найдавніших народів світу, в нас є самодостатня культура та духовні сили. Природні ресурси, науково технічний та інтелектуальний потенціал здатний вивести громадян країни до заможного та повноцінного життя.

Слава Україні !

 

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *