Нелюди у владі вже озброєлись

Політики озброєлись пістолетами та кулеметами, а народ вони вважають неадекватними та автоматична короткоствольна і автоматична зброя простим людям заборонена.

Про це повідомив глава Наглядової ради Української асоціації власників зброї Георгій Учайкін. За словами Учайкіна, 90% парламенту ходять з пістолетами, автоматами, а деякі, як екс-прем’єр Сєня Яценюк, ще й кулемети з собою возять. Напевно А.Яценюк ще в дитинстві надивився фільмів про ганебних ганстерів, придбав собі пістоле-кулемет Томпсона та думає, що його ніхто не дістане – нічого, ця скотина ще буде висіти на шибениці…

1

Експерт нагадав, що 88 депутатів нагородив тільки міністр внутрішніх справ Арсен Аваков. «Повірте, що не відстає і міністр оборони. Є і СБУ, і Адміністрація Президента. Вони озброїли весь парламент », – додав він. Учайкін каже, що такий стан справ вражає на тлі останньої заяви міністра А.Авакова про те, що емоційний стан українського суспільства не дозволяє прийняти закон про цивільну зброю і боєприпасах, який дозволив би збройний захист громадян. «У той же час вони нагороджують народних депутатів, від яких і залежить доля цього закону», – зазначив він.

Експерт повідомив, що за даними Української асоціації власників зброї, мінімум 50 тисяч нагороджених зброєю сьогодні вільно пересуваються по Україні. Вони не пройшли навчання, ніхто їх не обстежував з психологічної точки зору. «Це просто катастрофа. Суспільству пора зрозуміти, що його нахабно обманюють. ЗМІ повинні розуміти свою відповідальність, коли вони масово тиражують заяви Авакова. Адже всі ми перебуваємо в одному човні. Вони озброїлися, а нам навішали локшини на вуха про те, що українці неадекватні », – підкреслив Г.Учайкін. Зброяр вважає, що це – ганебне явище. «Політики відверто брешуть своєму народові про те, що він неадекватний, а самі нагороджують зброєю один одного. Вони нагороджують за гроші. Це фінансові схеми. При зверненні в структури, вони не хочуть давати інформацію про те, хто нагороджений. Ніби це якась закрита інформація », – сказав він.

Пан Учайкін так само додав, що список нагороджених зброєю в Україні підірве суспільство зсередини. Там можна буде побачити такі прізвища, які відразу дадуть зрозуміти, чому нам так брешуть всі ці роки. «Там будуть усі. Всі міністри, мери, чиновники, депутати і судді, охорона бізнесменів », – резюмував він. Нагадаємо, напередодні стало відомо, що міністр внутрішніх справ Арсен Аваков нагородив 88 депутатів Верховної Ради вогнепальною зброєю. У МВС не назвали прізвища нардепів. У свою чергу, в Міністерстві оборони України в березні цього року засекретили, скільки нагородної зброї і кому саме роздав своїми наказами в січні-лютому 2016 року міністр С.Полторак.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *